ALANKO OLD COWHOUSE

Majoituspalvelut

Aittamajoitus

Oletko joskus haaveillut majoittuvasi maatilalla, maaseudun rauhassa? Nyt siihen on mahdollisuus. Hurmaava, eksoottinen, aittamajoituksemme (2 hlö) on varattavissa ympäri vuoden. Aitta sijaitsee maatilan pihapiirissä, josta löytyy myös wc- ja suihkutila (toimistosiivessä), kuntosali, tynnyrisauna, ulkoporeallas, pukuhuoneet, laavu (10 hlö) sekä ravintola terasseineen.

Kysy lisää
Varaa majoitus Airbnb -sivustolta

Kotamajoitus

Syvällisempää eksotiikkaa yöpymiseen tai lepo- ja huoltohetken vaikkapa kalastajille tarjoaa kotamajoituksemme. Varhain keväästä myöhäiseen syksyyn voit varata käyttöösi rannan ison kodan, jossa on reilusti tilaa neljälle (4) majoittujalle. Valoisan kodan leveillä penkeillä on patjat, joiden päällä on hyvä levähtää makuupussissa tai oman peiton alla. Kesällä keskiyön aurinko valaisee kodan ison kattoikkunan läpi. Syysiltoina revontulien seuraaminen kodan sisältä avotulen loimussa tai terassilta on oma ohjelmanumeronsa. Kodassa on avotuligrilli ja terassilla kaasugrilli.

Kesällä on mahdollista varata koko ranta käyttöösi päiväksi, illaksi, yöksi tai useammaksi yöksi. Rannalta löytyy kodan lisäksi sauna, laituri, kompostihuussi, varasto ja liiteri. Soutuveneellä pääsee ”jokiristeilylle” ja onkimaan.

Majoittumiseen voit yhdistää pyöräilyn, talvella lumikenkäilyn, hiihdon, potkukelkkailun, sauvakävelyn, patikoinnin ja erilaisia omatoimisia tai ohjattuja retkiä. Aktiviteetit voi aloittaa suoraan maatilan pihasta. Varusteita vuokrataan ja opastettuja retkiä tehdään. Kysy lisää.

Kysy lisää