Majoituspalvelut

Majoittumiseen on tarjolla asiakkaan valintojen mukaisesti Mökkivaunu, Aitta, Boutique Room tai Rannan Kota.

Mökkivaunumajoitus

Moderni mökkivaunumme soveltuu kahden aikuisen tai pienen perheen (2 aikuista ja yksi pieni lapsi) majoittumiseen. Vaunu on varustettu erillisellä makuualkovilla parisängyn kera ja levitettävä vuodesohva tarjoaa yösijan lapselle.

Isot ikkunat tarjoavat ainutlaatuisen näkymän ympäristöön. Kesäisin voit ihailla keskiyön aurinkoa ja talvella revontulia. Harmoninen kokonaisuus istuu yhteen saumattomasti.

Kattavasti varusteltu päätykeittiö ja tunnelmaa luova takka takaavat viihtyvyyden kaikissa olosuhteissa. Lämmitysjärjestelmä on monipuolinen: takan lisäksi vaunussa on ilmalämpöpumppu, lattialämmitys, erilliset lämpöpatterit ja makuuhuoneessa kattolämmitin.

Suihku ja wc löytyvät viereisestä (15 metriä) huoltorakennuksesta (24/7).

Tiedustele myös saunaa, poreallasta, kylpytynnyriä ja laavua käyttöösi sekä tietysti ravintolapalveluita (aamupalat, eväät, lounaat, päivälliset ja iltapalat). Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Kysy lisää
Varaa majoitus Airbnb- sivustolta

Aittamajoitus

Oletko joskus haaveillut majoittuvasi maatilalla, maaseudun rauhassa? Nyt siihen on mahdollisuus. Hurmaava, kompakti, aittamme (2 hlö) on varattavissa ympäri vuoden.

Aitassa on jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja perussetti ruokailuvälineitä. Lämmitys ilmalämpöpumpulla ja lämpöpatterilla. Parvella on parisänky (140cm). Lisäksi aitassa on TV ja wi-fi.

Aitta sijaitsee maatilan pihapiirissä. Wc- ja suihkutila ovat viereisessä rakennuksessa (noin 25m aitasta).

Lisäpalvelut tilauksesta (aktiviteetit, saunat, ravintolapalvelut).

Kysy lisää
Varaa majoitus Airbnb -sivustolta

Boutique Room – Alangon Kamari

Boutique Room eli Alangon Kamari on viihtyisä ja tilava huone vanhan navettarakennuksen sisätiloissa. Huoneeseen kulku on eteisaulan kautta. Eteisestä pääsee wc- ja suihkutiloihin. Huoneessa ei ole erillistä kylpyhuonetta. Huoneesta on ovi viereiseen kuntoilutilaan, joka on majoittujien käytössä ilman erillistä maksua.

Huone on varustettu kahdella erillisellä sängyllä, joita voi käyttää yhdessä parivuoteena. Huoneessa on työpöytä, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja perusastiasto kahdelle. Juomavettä. Vaatekaapista löytyy sandaalit, pyyhkeet ja kylpytakit. Työpöydällä on radio ja huonetilassa taulu-TV. Huoneessa on pieni oleskelutila antiikkinojatuoleineen.

Ilmalämpöpumppu ja ilmastointi.

Huoneesta on ulko-ovi terassille, jossa on pöytiä ja tuoleja kesäisin ja penkit talvisin.

Lisäpalvelut tilauksesta (aktiviteetit, saunat, ruokailut).

Kysy lisää
Varaa majoitus AirBnB -sivustolta

Kotamajoitus

Syvällisempää eksotiikkaa yöpymiseen tai lepo- ja huoltohetken vaikkapa kalastajille tarjoaa kotamajoituksemme. Varhain keväästä myöhäiseen syksyyn voit varata käyttöösi rannan ison kodan, jossa on reilusti tilaa neljälle (4) majoittujalle. Valoisan kodan leveillä penkeillä on patjat, joiden päällä on hyvä levähtää omassa makuupussissa tai oman peiton alla. Kesällä keskiyön aurinko valaisee kodan ison kattoikkunan läpi. Syysiltoina revontulien seuraaminen kodan sisältä avotulen loimussa tai terassilta on oma ohjelmanumeronsa. Kodassa on avotuligrilli ja terassilla kaasugrilli.

Kesällä on mahdollista varata koko ranta käyttöösi päiväksi, illaksi, yöksi tai useammaksi yöksi. Rannalta löytyy kodan lisäksi sauna, kylpytynnyri, laituri, kompostihuussi, varasto ja liiteri. Soutuveneellä pääsee ”jokiristeilylle” ja onkimaan. Kysy myös mahdollisuutta opastetulle jokimelontaretkelle tai melontakurssia.

Majoittumiseen voit yhdistää pyöräilyn, talvella lumikenkäilyn, hiihdon, potkukelkkailun, sauvakävelyn ja patikoinnin. Omatoimisesti tai ohjattuina retkinä. Aktiviteetit voi aloittaa suoraan maatilan pihasta. Varusteita vuokrataan ja opastettuja retkiä järjestetään ympäri vuoden.

Kysy aktiviteetteja ja ravintolapalveluita (aamupalat, retkieväät, ruokailut, anniskelut).

Kysy lisää