- Ja eiko syöhmään ja juohmaan -

Ravintola- ja kokouspalvelut

Kehon ja mielen ravitseminen hyvällä, paikallisella, perinteisellä, puhtaalla ruoalla on meille keskeinen lähtökohta. Palanpainikkeeksi tarjoilemme juomia asiakkaan toivomusten mukaisesti joko Lapissa tuotettuna tai maailmalta. Ateriat ovat meillä tarjolla buffet- tyyppisesti, eikä ole palkoa, että ruoka loppuisi kesken. Ruoka valmistetaan päärakennuksemme keittiössä, terassilla tai laavussa grillaten sekä savustaen.

Pieni, 20- paikkainen (40m2), tilausravintolamme on rakennettu ja sisustettu perinteitä ja historiaa vaalien vanhan navetan eteläpäätyyn. Ravintolatilat sisältävät ruokailu-/kokouspöydät, pienen baari- ja keittiösyvennyksen sekä wc-tilat. Salitilassa on varaava takka, jonka äärellä on miellyttävä istua ja tunnelmoida vaikkapa musiikkia kuunnellen ja hyvästä juomasta nauttien. Kesäisin ravintolan terassi tarjoaa lisätilaa ja aurinkoa 12:lle asiakkaalle. Lisäksi ruokaa ja juomaa tarjoillaan pihan laavussa (10 hlö) avotulen ääressä. Myös pienen ”saunamaailman” yhteyteen (minisauna, ulkoporeallas, pukuhuonemökki, kylpytynnyri, ryhmäsauna) on mahdollista saada ravintolapalveluita. Sauna-alue ja laavu ovat myös anniskelualueita.

Ravintolamme on varattavissa erilaisiin yksityistilaisuuksiin, koulutus-, kokous- ja virkistyspäivien sekä ohjelmapalveluiden yhteyteen. Pienten ryhmien (6-16 hlö) saunaillat ja muut illanvietot onnistuvat joustavasti tiloissamme.

Majoituspalveluiden yhteyteen on tilattavissa aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset.

Tarjolla on tilauksesta esimerkiksi savulohta, savusiikaa, talon kala- tai lihakeittoa ja erilaisia laatikkoruokia sekä salaattivaihtoehtoja. Aterioihin sisältyy aina paikallinen leipä, voi, mehu, vesi ja maito.

Aktiviteettien jälkeen maistuu sauna, hyvä ruoka ja juoma.

Hyödynnä ohjelmapalvelupaketit. Suunnitellaan yhdessä. Pyydä tarjous.

Ota yhteyttä