- Alanko old cowhouse -

Tilavuokrapalvelut

Vuokraamme sali- ja musiikkitilaa sekä kylmä – tai puolilämmintä säilytystilaa asiakkaiden käyttöön.

Salitilaa erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten, juhlat, kokoukset, illanvietot, koulutus- ja esittelytilaisuudet.

Muusikoille ja yhtyeille vuokraamme musiikkitilaa, joka on tilava, siisti ja varustettu perusinstrumenteilla, sekä miksauspöydällä.

Vuokraamme kylmää ja lämmintä varastotilaa tavaroiden, ajoneuvojen ja koneiden säilytykseen. Tilat ovat turvallisia ja siistejä.

Yhteystiedot

Salitila

Uusi salitila on avattu ja vuokrattavissa.

Avara, lämmin, salitila baareineen (pirtti-baari), tila on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaisesti, asiakkaille tarjotaan valoisa ja avara tila juhliin, kokouksiin, illanviettoihin, koulutus- ja esittelytilaisuuksiin.

Alangon pirtti tarjoaa puitteet karaoken, pienimuotoisen elävän musiikin ja baari- tuotteiden nauttimisen lisäksi nyt myös pro- tason darts-mahdollisuuden.

Kysy lisää!

Musiikkitila

Meiltä voit vuokrata musiikkitilaa.

Äänieristetty ja akustiikka huomioon ottaen rakennettu muusikoiden, yhtyeiden (bändien), artistien harjoitus- ja taltiointitila. Tila on lämmin, tilava, siisti ja varustettu perusinstrumenteilla (rummut, äänentoisto, PA, mikrofonit jne). Tilaan liittyy ”valvomo” eli miksauspöytä, josta voidaan suorittaa äänitarkkailu ja huolehtia myös kuvataltioinnista.

Lue lisää!

Kuntosali

Kuntosalimme on asiakkaidemme käytettävissä.

Kuntosalin käyttö sisältyy ohjelmapalveluihin ja sen voi ostaa omana tuotteena tai osana ohjelmapalvelua tai majoituspakettia. Huom! Kuntosali ei ole avoimesti auki yleisölle, vaan myydään tilauksesta asiakkaille.

Kysy lisää!

Kylmä- ja puolilämpimät vuokrasäilytystilat

Kausi- tai pitkäkestoinen varastovuokraus, varastotilat ovat vuokrattavissa heti.
Kylmä vuokratila

Työkoneiden, kulkuneuvojen ja tavaroiden säilytys, asiakkaille. Tarjotaan avara, turvallinen ja edullinen kylmä vuokratila asiakkaan tarpeita varten, määräaikainen tai toistaiseksi tehtävä vuokrasopimus.

Kylmävarastohalli on yli 200m2 ja sinne voi kausivarastoida esimerkiksi asuntovaunut, asuntoautot, veneet, moottorikelkat, ”kesäautot”, moottoripyörät, lumilingot jne.

Puolilämmin vuokratila

Puolilämpimään varastotilaan (noin 100m2 ja +15 lämpötila) voi varastoida esim huonekaluja, laitteita ja jopa ajoneuvoja.