Alanko Old Cowhouse – Luonnollisesti aito

RAVINTOLAPALVELUT

Kehon ja mielen ravitseminen hyvällä, paikallisella, perinteisellä, puhtaalla ruoalla on meille keskeinen lähtökohta. Palanpainikkeeksi tarjoilemme juomia asiakkaan toivomusten mukaisesti joko Lapissa tuotettuna tai maailmalta. Ateriat ovat meillä tarjolla buffet- tyyppisesti, eikä ole pelkoa, että ruoka loppuisi kesken. Ruoka valmistetaan päärakennuksemme keittiössä, terassilla, laavussa grillaten tai pihan savustuspöntössä.

Pieni, 25- paikkainen (40m2), tilausravintolamme on rakennettu ja sisustettu perinteitä ja historiaa vaalien vanhan navetan eteläpäätyyn. Ravintolatilat sisältävät salin, pienen baari- ja keittiösyvennyksen sekä wc-tilat. Tilassa on varaava takka, jonka äärellä on miellyttävä istua ja tunnelmoida vaikkapa musiikkia kuunnellen ja hyvästä juomasta nauttien.

Kesäisin ravintolan terassi tarjoaa lisätilaa ja aurinkoa 12:lle asiakkaalle. Lisäksi ruokaa ja juomaa tarjoillaan pihan laavussa (10 hlö) avotulen ääressä. Myös ”saunamaailman” yhteyteen (tynnyrisauna/max 4 hlö, ulkoporeallas/max 4 hlö ja pukuhuonemökki, palju/max 6 hlö, ryhmäsauna/10-12 hlö) on mahdollista saada ravintolapalveluita.

Ravintolamme on varattavissa erilaisiin yksityistilaisuuksiin, yritysten ja yhteisöjen koulutus-, kokous- ja virkistyspäivien sekä ohjelmapalveluiden yhteyteen. Pienten ryhmien (4-12 hlö) saunaillat ja muut illanvietot onnistuvat joustavasti tiloissamme.

Aktiviteettien (pyöräily, lumikenkäretket, melonta, kuntosali, patikointi) jälkeen sauna ja ruoka maistuvat.

Majoituspalveluiden (aitta ja mökkivaunu) yhteyteen on tilattavissa aamu- ja iltapalat, lounaat ja päivälliset.

Tarjolla on tilauksesta esimerkiksi savulohta, savusiikaa, talon kala- tai lihakeittoa ja erilaisia laatikkoruokia sekä salaattivaihtoehtoja. Aterioihin sisältyy aina paikallinen leipä, voi, mehu, vesi ja maito.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä vierailusi ja ruokailuhetkesi.

– solekko tulla –