Viikonloppu kahdelle maaseudulla (2 aikuista), Talvi ja kesä, 2 yötä (Pe-Su)

600.00 / 3 päivää

Viikonloppu Tornion maaseudulla Kourilehdon kylässä. Viikonloppu sisältää katsauksen pienen kylän ja elämäntavan historiaan ja nykypäivään. Isäntäpariskunta ottaa vieraat vastaan kotitilalleen ja on vieraita varten koko vierailun ajan. Toimintaa on ulkona ja sisällä.

1 varastossa

Poista päivämäärät

Kuvaus

Viikonloppu kahdelle maaseudulla (2 aikuista), Talvi ja kesä, 2 yötä (Pe-Su)

Viikonloppu Tornion maaseudulla Kourilehdon kylässä. Viikonloppu sisältää katsauksen pienen kylän ja elämäntavan historiaan ja nykypäivään. Isäntäpariskunta ottaa vieraat vastaan kotitilal-leen ja on vieraita varten koko vierailun ajan. Toimintaa on ulkona ja sisällä.

Joustava ja kiireetön ohjelma:

Perjantai-iltapäivä alkaa tervetulokahvilla vanhan navetan ravintolatilassa. Kahvin jälkeen majoittuminen piha-aittaan, jonka jälkeen katsaus tilan historiaan ja nykyhetkeen sekä viikonlopun ohjelmaan ja toiveisiin.

Ennen iltasaunaa on mahdollisuus aktiviteetteihin sisällä tai ulkona (kuntosali, pyöräily, sauvakävely, lumikenkäily, potkukelkkailu).

Sauna lämpiää molempina iltoina. Vieraat saavat rauhassa rentoutua saunan löylyissä ja nauttia poreammeen syleilystä Peräpohjolan taivaan alla. Sauna-alueella on käytössä erillinen, lämmin, puku-huonemökki.

Kesällä valittavana on myös rantasauna, uinti ja kotatuokio.

Illallinen nautitaan saunan jälkeen kiireettömästi navetan ravintolassa.

Lauantain ja sunnuntain ohjelmiin sisältyy aamupalan jälkeen retki maalaismaisemassa (eväät ja avotulitauko). Vieraat saavat määritellä liikkumistavan. Tulistelut tapahtuvat joko ulkona, kodassa tai laavulla. Retket kestävät noin 3 tuntia. Viikonloppu päättyy sunnuntain lounaaseen.

Viikonlopun hinta kahdelle aikuiselle on 600,00€ sisältäen:

· 2 illallista, valittavana: hirvi, poro, savulohi tai savusiika, 2 keittolounasta (hirvi ja lohi), kahvi/tee, eväät, aamupalat (kahvi, tee, maito, mehu, vesi, keitetty kananmuna, puuro, leikke-leet, leivät, levite, hedelmät)

· 2 retkeä/aktiviteettia (la-su) sisältää välineet ja tilojen vapaa käyttö

· Majoitus piha-aitassa 2 yötä

· Vierailla on oltava omat, säänmukaiset, asusteet ulkoiluun ja kuntosalille. Vaatteidenvaihtoon löytyy erilliset tilat ja säilytysmahdollisuudet piha-aitan lisäksi. Porealtaaseen omat uimapuvut.

Lisähintaan:

· Edestakaiset kuljetukset Meri-Lapin alueelta ja liikenneasemilta 60€ (meno-paluu)

· Lisäyö 80€, Erilliset palvelut (moottorikelkkaretki, muut opastetut retket) 50€/retki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.